Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

CHRISTMAS ON THE ROAD

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου από νωρίς το μεσημέρι το πάρτυ του δρόμου ζωντανεύει στην οδό Αγιοστεφανιτών (παρ.Χάνδακος) και αυτά τα Χριστούγεννα. Μία ολόκληρη γειτονία φοράει τα γιορτινά της και σας καλεί να γιορτάσουμε μαζί αυτή τη μεγάλη γιορτή. Γιορτινή αγορά με δώρα και χειροποίτες κατασκευές από τοπικούς δημιουργούς, σπιτικά βιολογικά προιόντα, ρούχα, στολίδια και άλλα πολλά θα γεμίσουν με χρώμα και δημιουργική ενέργεια το δρόμο. 
Σε αυτό το δρώμενο είστε όλοι καλεσμένοι να νιώσετε τη χαρά της προσφοράς καταθέτοντας πράγματα τα οποία δεν σας είναι πλέον χρήσιμα (παιχνίδια, αντικείμενα, ρούχα) έτσι ώστε να έχουν την ευκαιρία, σε αυτούς του δύσκολους καιρούς να πάρουν δώρα όλοι αυτοί που δεν έχουν την ικανότητα. Χωρίς ντροπή αλλά με ευχαρίστηση μπορείτε να πάρετε ότι επιθυμείτε και σας είναι χρήσιμο από το χαριστικό περίπτερο που θα βρίσκετε δίπλα από τον Άγιο Βασίλη.
To "Christmas On The Road" θα προσφέρει από τις συμμετοχές των δημιουργών ένα χρηματικό ποσό στo κέντρο στήριξης ¨Ζωοδόχο Πηγή". Επίσης μαζί τους θα είναι η Ζωόφιλη Δράση με τους τετράποδους φίλους μας και ο Συνεταιριστικός Σύλλογος "Κουκούτσι".

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου