Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε' ΚΑΙ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Από το δελτίο τύπου του Θαλασσόκοσμου:

Αγαπητοί εκπαιδευτικοί,
Το Ενυδρείο Κρήτης σας προσκαλεί και για τη φετινή χρονιά να παρακολουθήσετε και να
συμμετέχετε ενεργά με τους μαθητές σας στα οργανωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρει καθημερινά στις εγκαταστάσεις του.
Ιδιαίτερα για φέτος το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Η θάλασσα γεμάτη ζωή» προσφέρεται δωρεάν για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Ε' και Στ' τάξης του Δημοτικού σχολείου, αλλά και για τους γονείς και δασκάλους που θα συνοδευόσουν τους μαθητές σε αυτήν την εκπαιδευτική τους δράση.
Ανακαλύψτε λοιπόν με τον πιο βιωματικό τρόπο τη θαλάσσια βιοποικιλότητα παρατηρώντας και μελετώντας 6 μεγάλες κατηγορίες ζωντανών θαλάσσιων ειδών και μάθετε τους τρόπους αναγνώρισής τους καθώς και τον τρόπο ζωής τους. 
Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε ειδικά για τις τάξεις αυτές, εκτελείται στη διαδρομή των ενυδρείων και συνοδεύεται από την «τσάντα του μαθητή» που περιέχει καινοτόμο εκπαιδευτικό υλικό και δωρίζεται σε κάθε παιδί.
Το πρόγραμμα αυτό χρηματοδοτείται από τη Vodafone στο πλαίσιο του προγράμματος Κοινωνικής Συνεισφοράς που εφαρμόζει, με σκοπό να διευκολύνει τη μαθητική κοινότητα να συνεχίσει τις σχολικές επισκέψεις, παρά τις οικονομικές συνθήκες της εποχής.
Για περισσότερες πληροφορίες, αλλά και προγραμματισμό επισκέψεων, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 2810-337880.

Με εκτίμηση
Παπαδάκης Μιχάλης
Δ/ντης Cretaquarium θαλασσόκοσμος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου